Afdækning

ISV TRINAVA tilbyder professionel hjælp til afdækning af f.eks. bygninger, huse eller skuret, for at afdække skader eller holde vand, fugt og andet ude, så der ikke sker yderligere skader, og situationen forværres.


Afdækning


I forbindelse med skimmelsvampvandskaderbrand eller andre skader, er det ofte vigtigt at få omhyggeligt afdækket huse, områder eller bygninger for at undgå yderligere skader. Her står vi klar til at rykke ud, så snart du har brug for det. Vi tilbyder alle former for afdækning til alle former for skader og områder. Vi sørger også for oprydning, så du ikke skal tænke på noget.


Professionel Afdækning

Vi har dygtige fagfolk på sagen, som er udstyret med afdækningsmaterialer til enhver situation og enhver form for skade. Under enhver opgave har vi konstant fokus på høj sikkerhed og god kvalitet.

Vi tilbyder afdækning af alt lige fra husets vinduer og døre efter indbrud, butiksruder efter hærværk både for erhvervsejendomme og privatboliger, afdækning af vægge og andet med skimmelsvamp, revner eller huller, afdækning af taget efter stormskader og alle former for vandskader.

Vi hjælper dig også med sikring af indbo, og vi fjerner diverse bygningsdele såsom glas, mursten og tagplader, hvis det skulle blive nødvendigt, så du ikke skal koncentrere dig om den del. 


Dækning efter Brandskader

Efter en brand kan der være mange skader og det kan være en uoverskuelig situation at stå i. Vores fagfolk har flere års erfaring og er altid et skridt foran. Du kan derfor altid forvente at vi tilbyder den bedste service når du benytter os. Brandskader er typisk en omfattende proces med aske, sod og støv der ligger rundt omkring. Ved afdækning efter en brand sørger vi for at beskytte din bolig med sikre kvalitets materialer, så vi formindsker yderlig skade ude fra.

Vind og vejr er ofte hårdt ved et hus der i forvejen har været ramt af en brand. Derfor er det vigtigt at få sat afdækning op udefra, så vi kan beskytte din bolig med alle tilgængelige midler.


Afdækning efter vandskader

Vandskader kan være en stor mundfuld og en bøvlet proces. Vandskader skaber efterfølgende meget fugt i boligen, hvilke kan føre til skimmelsvamp der nedbryder murværket og er grobund for råddenskab. For at undgå mest muligt fugt i boligen er det en gode ide at lave omhyggeligt afdækning. Afdækningen skærmer resten af ejendommen for eventuelle fugtskader, der ellers vil opstå uden afdækning. Med vores professionelle afdækning af dine vandskader sørger vi og står til regnskab for at du er bedst sikret mod yderligere fugtskader. 


Afskærmning af skimmelsvamp

Vækst af skimmelsvamp i din bolig er et tegn på, at bygningen er fugtigt. Selvom skimmelsvamp måske kun findes et lille sted i din ejendom går det udover hele indeklimaet. Skimmelsvamp skal derfor bekæmpes hurtigst muligt for at undgå mest muligt skade på dig og din bolig. Den helt rigtige afdækning før og under bekæmpelse af skimmelsvamp kan være med til at undgå et dårligt indeklima. Når du booker os til bekæmpelse af skimmelsvamp, kan du naturligvis regne med at vi afdækker professionelt med kvalitets materiale inden påbegyndelse. 


Afdækning af stormskader og tyveri

Der er meget vi kan styre i dagligdagen, med vejret er ikke en af de ting. Vi kan derimod være med til at udbedre de skader en storm ofte føre med sig. Hvis der er kommet et hul i dit tag efter et kraftigt uvejr, slår en rude itu eller ødelagt skuret kommer vi og sætter afdækning op så regn og kulde ikke kommer ind. Det samme gør sig gældende ved tyveri. Har du fået slået en rude itu eller er døren brækket ind kan vi sætte afdækning op så vind og vejr ikke ødelægger dine ting og ejendom. 

Hvad kan vi hjælpe med?

– Når tiden er vigtig


Skade@isvest.dk

9712 0118


© copyright © 2022 | JVR Consult