Brand- og sodskader

ISV TRINAVA tilbyder professionelt hjælp i forbindelse med behandling af brandskader, behandling af sodskader samt lugtsanering. Uanset og der er talt om bygninger, enkelte vægge, lofter og gulve eller store områder, står vi klar til at hjælpe.


Behandling af brandskade


Efter brandskade i din bolig eller ejendom kan opgaven med oprydning være enorm. Her hjælper vi dig med alt. Det kan være opgaver som støvsugning og vask af lofter, vægge, paneler mv. Vi udfører også vask af døre, skabe, borde samt vask af vinduer, støvsugning og eventuel vandsugning.

Vi kan også være behjælpelige med diverse nedbrydninger efter en brandskade, herunder lofter, paneler og skabe.


Behandling af sodskade


Sodskader efter brand kan være spredt over store overflader og det kan være et stort arbejde at få det væk. Vi tager os af hele processen når der er tale om en sodskade. Uanset størrelsen på området og materialet udfører vi alt det beskidte arbejde. Vi tager os af nedvaskning af soden både inde og ude i din bolig, samt foretager tørisblæsning med det helt rette udstyr. Vi står også for at bortskaffe eventuelt affald der måtte være før og efter.


Lugtsanering


Efter en brand kan den svedne luft hænge i både luften, bygningen og inde i din bolig. Det kan være en ubehagelig oplevelse at luften forbliver i huet efter branden er slukket. Vi hjælper dig af med lugten fra røg og sod, men også forrådnelse, skimmelsvamp eller kloakskader både i enkelte rum, eller i hele bygninger. Vores professionelle fagfolk har mange års erfaring og vi udfører alle former for lugtsanering med korrekt brug af ozonmaskine. Derved bruger vi ingen skadelige kemikalier i dit hjem og du kan trygt være i dit hjem efter vores behandling.

Hvad kan vi hjælpe med?

– Når tiden er vigtig


Skade@isvest.dk

9712 0118


© copyright © 2022 | JVR Consult