Graffiti afrensning

ISV TRINAVA tilbyder professionel hjælp og påtager sig den fulde opgave i forbindelse med afrensning af graffiti fra facader, ruder og andre overflader. Vi medbringer det rette udstyr, så du ikke selv skal tænke på noget.

Rens af graffiti

Graffiti kan skabe utryghed i gadebilledet og ødelægge smukke facader samt firmaporte og bygninger. Store overfalder med graffiti vækker opsigt og skader bygningerne. Her står vi klar til at hjælpe med det helt rette udstyr. Uanset størrelsen og hvilken type overfalder facader, ruder, murværk eller andet kan vi fjerne graffitien for dig. Vi fjeren graffiti hensynsfuldt og skånsomt så overfladen under ikke tager skade.Fjern graffiti fra facaden


Alt efter hvilken type overfalder der er blevet påført graffiti på, kan det være svært selv at få af. Karmen rundt om vinduer og plankeværk skal behandles nænsomt, så træet under ikke bliver beskadiget, skaller eller revner. Det kan ikke betale sig at stå i flere timer og skrubbe med sæbe og vand og risikere at ødelægge materialet under. Det kræver professionelt hjælp, og her står ISV TRINAVA. Vi kommer døgnet rundt og har det helt rigtige udstyr med.


Spraymaling på bygning


Til hærværk på bygninger, plankeværk samt på ruder, bruges der ofte dårlig og billig spraymaling til graffiti. De forkerte typer af spraymalingen kan indeholde problematiske kemikalier og der er derfor vigtigt at lade en professionelt fjerne graffiti lavet med disse typer af spraymaling. Her påtager ISV TRINAVA sig den fulde opgave.


Hvad kan vi hjælpe med?

– Når tiden er vigtig


Skade@isvest.dk

9712 0118


© copyright © 2022 | JVR Consult