Skimmelsvamp

ISV TRINAVA tilbyder professionel og årelang erfaring i at bekæmpe alle former og skimmelsvamp, uanset hvor om det finder sted på vægge, vindueskarme, kældre eller i hele ejendommen. Ingen opgave er for lille, for stor eller for omfattende.


Bekæmpelse af skimmelsvamp


Der findes mange tusinde forskellige arter af skimmelsvamp. Blandt disse er mange ganske harmløse, mens andre kan være stærkt generende og skabe indeklimaproblemer.

Vi tager os af hele forløbet. Helt fra den første inspektion af problemet til den afsluttende kvalitetskontrol af det udførte stykke arbejde. Vi udfører alt fra bygningsbesigtigelser i forbindelse med råd og svamp, artsbestemmelse af råd og svamp af indsendte prøver, traditionelle såvel som alternative behandlingsmetoder i forbindelse med udbedring af råd/svamp til kvalitetssikring i forbindelse med skadeudbedring.Skimmelsvamp


Skimmelsvamp opstår typisk på bygningsdele, hvor der har været fugt over længere perioder.

Fugt i boligen skyldes ofte uhensigtsmæssige boligvaner, men der kan også være tale om fugt som følge af vandskader, konstruktionsfejl og mangelfuld ventilation. Her kan ISV TRINAVA påtage sig alle opgaver, uanset hvordan skimmelsvampen er opstået, og forebygge problemet fremover.


Undersøgelse af skimmelsvamp


For at være sikker på hvilken type af skimmelsvamp opgaven omhandler og hvor stor skadeomfanget er, foretages der en undersøgelse. I første omgang starter undersøgelse typisk med, at vi gennemgår bygningen eller dit hjem for at få afdækket hvor skimmelsvampen er opstået. Her tager vi en masse materialeprøver, som undersøges på laboratoriet. Til sidst laver vi en rapport som redegør for skadeomfanget samt et forslag til udbedringen og bekæmpelse af problemet.


Tørisblæsning – effektiv afrensning af skimmelsvamp


Hvis der skal foretaget en bekæmpelse og afrensning af skimmelsvamp benytter vi os hyppigst af tørisblæsning. Denne metode gør det muligt for os at afrense stort set alle former for bygningsoverflader for skimmelsvampeangreb, uden brug af kemikalier. Denne metode er også yders skånsomt overfor materialeoverfladen. Derved kan vi sikre at vi efterlader dig og dit hjem tryg og godt. Læs mere om brugen af tørisblæsning her.


Hvad kan vi hjælpe med?

– Når tiden er vigtig


Skade@isvest.dk

9712 0118


© copyright © 2022 | JVR Consult