Vandskader

ISV TRINAVA tilbyder professionelt hjælp til alle opgaver i forbindelse med både vandskader og affugtning. Vi medbringer det helt rette udstyr i den bedste kvalitet, så du ikke selv skal tænke på noget.


Vandskader, affugtning, skybrud og stormskader


Vi kender alle tegnene på en storm. Vejret bliver blæsende og gråt. Når stormen rigtig tager fat, og skaden sker, er det godt, at der er professionelle fagfolk, som er klar til at tage over. Det kan nemlig være en uoverskuelig opgave med vand i hele kælderen, et træ der sidder fast i taget og et gulvtæppe der sejler. Det er her vi kommer ind i billedet. Vi tager os nemlig af alle slags opgaver i forbindelse med vandskade, affugtning, skybrud og stormskader.Vi står klar med det rette udstyr


Skulle uheldet være ude og der er opstået vandskade i dit hjem, er vi klar til at hjælpe. Vi er altid et skridt foran og tænker på det hele. Vi har vores eget kvalitetsudstyr med, så du ikke skal tænke på noget. Vi gør os også den nødvendige afdækning for ikke at forværre situationen, og vi hjælper dig med sikringen af bygning og eventuelle løsøre samt indkvartering.


Behandling af vand- og stormskader


En stor skade i hjemmet er for mange en ubehagelig oplevelse. Her står vi klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet, og vi hjælper dig igennem hele processen, så du ikke selv skal røre en finger og blot være sammen med dine nærmeste.

Ved vandskade hjælper vi dig med opsugning af vandet, vask af vægge og gulve, desinficering, affugtning og fugtmåling.

Ved stormskader påtager vi os opgaver som fjernelse af træer samt afdækning af huller i eksempelvis taget, så kulde og regn ikke trænger ind i dit hus.


Vores opgaver


Ved vandskade udfører vi al opstilling og efterfølgende afhentning af pumpe, affugtere, vandsugere og lignende, og laver altid et korrekt tilsyn med affugtere. Ikke nok med det kan vi hjælpe dig med at sikrer og afdækker din bygning for yderligere skade, sikrer løsører, fikser dit tag efter skaden er sket, og får det opmagasineret og eventuelt også tørret, så dine ting lider så minimal skade som muligt.

Derudover sørger vi også for genhusning ved hjælp af vores samarbejdspartnere, hvis dit hus er ubeboeligt. Vi har altid professionelle fagfolk på opgaverne, og uanset om det gælder dit indbo eller andre værdier, håndterer vi dette på den mest professionelle måde igennem hele skadeforløbet, så du kan føle dig i trygge hænder.

Hvad kan vi hjælpe med?

– Når tiden er vigtig


Skade@isvest.dk

9712 0118


© copyright © 2022 | JVR Consult