Ventilations rensning

ISV D tilbyder professionel hjælp med en årelang erfaring inden for rengøring og rensning af ventilationsanlæg, både til private og erhverv. Det er vigtigt at have et rent ventilationsanlæg for at godt indeklima.


Rens af ventilationsanlæg


Mange glemmer af ventilationsanlægget er virksomheden eller hjemmets lunge. Lige som atl andet skal det vedligeholdes og rengøres. For et godt indeklima er det vigtigt med et ventilationsanlæg der virker helt optimalt. Tit vil der samles en masse støv og fedt i ventilationsanlægget og derfor er det også vigtigt at få sit ventilationsanlæg renset, rengjort og gennemgået af en servicetekniker. 

Vi tager os af det hele, vi renser og rengøre ventilationsanlægget så du kan koncentrere dig om noget andet.


Vi kan lave en aftale sammen


Hvornår fik du sidste gennemgået dit ventilationsanlæg? Det kan være rigtig svært at huske og det er ikke noget man går rundt og tænker på ret ofte. Derfor tilbyder vi også en fast aftale, hvor vi tager os af rengøring og rensning af ventilationsanlægget. Ingen opgave er for stor eller for omfattende. Vi skaber et godt indeklima for dit hjemme, din virksomhed eller din ejendom.Ventilationsrens service

Vi vil gerne sikre at du undgår et dårligt indeklima og at det påstår risiko for fejl og defekter i dit ventilationsanlæg. Et ventilationsanlæg der ikke engang imellem får en ventilationsrens, vil nemlig med tiden stoppe til og nedsætte effekten af ventilationsanlægget. En ventilationsrens sikre at ventilationsanlægget yder det optimale og skaber et godt indeklima. Vi påtager os det fulde ansvar for at udføre din næste ventilationsrens.


Rengøring af ventilationsrør


I store bygninger eller virksomheder er det ofte svært at finde ud af hvordan man skal rengøre det ofte høje ventilationsanlæg, uden at få ondt i nakken og støv på gulvet. Uden det rigtige udstyr og viden kan det være umuligt at vide, hvordan man skal rengøre de lange og krumme ventilationsrør. Men bare rolig – vi har udstyret og den viden der skal til for at rengøre alle typer ventilationsrør. Vi giver altid gerne et tilbud på en rengøring eller rens af dine ventilationsrør og ventilationsanlæg. 

Hvad kan vi hjælpe med?

– Når tiden er vigtig


Skade@isvest.dk

9712 0118


© copyright © 2022 | JVR Consult